Villanyszerelés árak 2020-ban

Villanyszerelés árak 2020-ban

Csapatunk idén is igyekszik megmaradni az olcsó, de minőségi munka piacán. Mit is jelent ez? Árainkat azokhoz az emberekhez igazítjuk, akik a jelenlegi életükhöz való otthont szeretnék megépíteni, azaz nem nagyüzemi villanyszerelésről beszélünk. Egyes munkákra léteznek előre kikalkulált összegek, ezek például a biztosítéktábla vagy lakáselosztó cseréje, villanyszerelési hibaelhárítás stb. Vannak olyan jellegű munkák, ahol feltétlen szükséges a munka felmérése és a látottakból való árajánlat kiszámolása. Ezek a teljes vagy részleges lakásfelújítások.


Panellakás villanyszerelés árak, villanyvezeték cseréje és annak ára

A panel lakásokban való vezetékcseréről már korábban beszéltünk. Azonban most a panellakások villanyszerelésének áraira szeretnénk kitérni. Első lépésként fontos az igények tisztázása, a lakás felmérése, melyet ezzel az árajánlatkérő űrlappal tudsz kérni tőlünk. Mi is történik, ha felkérsz minket a lakás átnézésére? Egy előre egyeztett időpontban díjmentes felmérés keretében találkozunk a szóban forgó lakásnál, ahol megbeszéljük mire képes a jelenlegi villamos hálózat és mik a jövőbeli igények. Ha ezek megvannak, akkor szintén egy díjmentes árajánlat formájában elküldjük neked a költségtervezetet, melyet a Te igényeidhez igazítunk. Igyekszünk a legköltséghatékonyabb és legmegfelelőbb megoldást megtalálni számodra.


Lakás villanyszerelés árak, villanyvezeték áthúzása és annak ára

Ha téglaépítésű lakást vagy családi házat vásároltál, vagy a meglévőt újítanád fel akkor szintén tudunk megoldást nyújtani számodra. A családi házak villanyszerelése és annak villamos áramköreinek kialakításának ára már szintén volt téma, melyről bővebben írtunk. Viszont az egyéni árajánlat ennél a típusú lakásnál is fontos és elengedhetetlen! A szisztéma ugyanaz mint a fent említett panellakásoknál. Az egyéni felmérés alatt felmérjük az igényeket és elküldjük számodra a kikalkulált árat, melynél igyekszünk a legoptimálisabb és legkorrektebb árat kiszámolni!


Villanyszerelés négyzetméter ár

Ez talán a legfontosabb, amit leszögeznénk. Villanyszerelést NEM lehet négyzetméterben árazni, hiszen gondoljunk csak bele, ha két ugyanakkora lakást veszünk alapul és az egyikben feleannyi kiállást kér a megrendelő nem lenne korrekt, ha ugyanannyit fizetne mint az aki dupla annyi kiállást kér. Ezért, mivel fontos az igények felmérése csapatunk nem ad ki hivatalos árajánlatot négyzetméterre számolva! Ha szeretnél egy korrekt és egyéni árajánlatot, töltsd ki ezt a rövid formulát vagy keress minket a megadott elérhetőségek egyikén!


Kisebb villanyszerelési munkák árai

Lakáselosztó/biztosítéktábla cseréje
 • 4db kismegszakítóig: 20.000 Ft
 • áramkör bővítése kismegszakítóval: 2000 Ft/db
 • áramkör bővítése kismegszakítóval és külön áramkör kiépítésével: felmérés alapján
 • FI relé beépítése (1 fázis): 14.000 Ft
 • FI relé beépítése (3 fázis): 16.000 Ft
Elektromos eszközök beüzelemése
 • sütő bekötése: 10.000 Ft
 • villanytűzhely bekötése: 10.000 Ft
 • beépített sütő bekötése: 10.000 Ft
 • beépített villanytűzhely bekötése: 10.000 Ft
Villanyszerelési hibák elhárítása Budapesten és Pest megyében
 • Az első megkezdett órában: 12.000 Ft
 • Minden megkezdett órában, az első után: 10.000 Ft