Panellakás villanyszerelés árak

Panellakás villanyszerelés árak

  1. Bevezető
  2. Hogyan épülnek fel a költségek?
  3. Az anyagköltségről
  4. A munkadíjról
  5. Egyéb felmerülő költségek
  6. Hogyan kérhetsz árajánlatot?
  7. De mégis mennyibe kerül ez neked?


Panellakás villanyszerelés árak

Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerül a leendő vagy meglévő panellakásod elektromos hálózatának felújítása, panellakásod átvezetékelése, akkor a legjobb helyen jársz! A felmerülő költségek természetesen nagyon sok összetevőtől függnek, így azt megsaccolni nehéz feladat, de nem lehetetlen.

Az elmúlt évek során rengeteg panellakás elektromos hálózatát újítottuk fel, ahol igyekeztünk a lehető legköltséghatékonyabb megoldásokat használni minden egyes ügyfelünknek, így a költségek tervezését tekintve van merítési lehetőségünk.Panel villanyvezeték cseréje ár

Mikből tevődik össze a panellakás átvezetékelésének ára?

A költségeket két szekcióra lehet felbontani, amelyek összessége adja panellakások átvezetékelésének árát.

Minden felújításhoz szükségesek a beépítendő anyagok, melyekkel dolgozunk, így elsőként az anyagdíjjal kell számolnunk.

A munkadíjat pedig a megrendelőink igényeire szabva, minden projektre egyedileg alakítjuk ki.


Panel villanyszerelés árak

Az anyagköltség

Elsőként szeretném leszögezni, hogy csak és kizárólag kiváló minőségű anyagokkal lehet elérni azt a kellő biztonságot, amit szeretnénk. Árajánlatunkban az anyagköltség külön tételként szerepel és azokat ügyfeleink díjbekérőszámla alapján fizetik, így nyomon követhető és ellenőrizhető, hogy milyen anyagokat és milyen mennyiségben építettünk be.

Az anyagköltségekbe a panellakás villanyszereléséhez szükséges erősáramú kábelek tartoznak, melyekkel a dugalj- és lámpakiállásokat tápláljuk meg, illetve az egyedi nagyfogyasztású gépeket.

Ide tartoznak a gyengeáramú kábelek is, melyek a TV, internet, valamint igény szerint a riasztórendszer kábeleit jelentik.

Az anyagköltség lefedi mindazon egyéb villanyszerelési anyag árát is, ami szükséges a panellakás villanyszereléséhez.

Ilyenek a szerelvénydobozok, kötődobozok és az azok visszajavításához szükséges stukatúrgipsz; az esetleges kábelcsatornák, a vezetéket összekötő elemek.

Az anyagköltség tartalmazza a lakáselosztót is (biztosítéktábla) minden, bele szükséges berendezéssel. Ilyen berendezés maga a kismegszakító, a FI-relé (áramvédő-kapcsoló), illetve esetlegesen túlfeszültségvédelem.Villanyvezeték cseréje panelban - Villanyvezeték áthúzása ár

A munkadíj

A munkadíj az az összeg, ami lefedi egy panellakás villanyszerelésének elejétől a végéig tartó folyamatának mozzanatait. Ezekbe a folyamatokba tartoznak a tervezési feladatok, melyek a minél kevesebb rombolással történő munkavégzést segítik elő. A tervezés már az árajánlat írásakor elkeződik. Ebben a fázisban tervezzük meg a nyomvonalakat, az áramkörök elosztását, kialakítását, melyeket a munka tényleges elvégzésekor fizikailag meg is valósítjuk.

A munkadíj lefedi az összes villanyszerelési, valamint a visszajavítással (kőmüves feladatok) kapcsolatos munkafolyamatot is. A villanyszerelési feladatok a kábelvezetés, áramkörök tényleges kialakítása, új kiállások elkészítése.

A munkadíj az új szerelvények (kapcsolók, dugaljak, lámpák) felszerelési költségeit, valamint a lakáselosztó szerelését is tartalmazza.Panel lakás villanyszerelési árak

Egyéb felmerülő költségek

Az általunk kiadott árajánlatok nem tartalmazzák a szerelvények (kapcsolók, dugaljak, lámpák) megvételi árát. A szerelvények olyan széles skálán találhatóak meg a piacon, hogy minden ügyfelünk megtalálhatja azt a típust, amit magáénak szeretne tudni.

Természetesen nem hagyjuk kétségek között a megrendelőinket! A munkáink átadásakor az ügyfeleink részére elkészítjük azt a listát, mely cikkszámmal és megnevezéssel, valamint pontos darabszámmal segíti elő a szerelvények beszerzését. A lista az általunk ajánlott szerelvénycsalád alapján készül, egyéb igény esetén az előzetes egyeztetés után változtatható.

Külön kérés esetén a kapcsolók és dugaljak esetleges beszerzésében is tudunk segíteni, amennyiben ez szükséges!

Általánosságban az ajánlataink nem tartalmazzák az esetleges fővezetékcsere és/vagy mérőhelyszabványosítás, teljesítménybővítés költségeit. Ha szükséges természetesen ezeket a folyamatokat is tudjuk vállalni, a felmerülő költségeket és a tennivalókat pedig egyeztetjük.Panel lakás elektromos hálózat felújítás ár

Díjmentes árajánlat igénylése

Milyen információra van szükségünk ahhoz, hogy a Te panellakásod villanyszerelésének árát meghatározzuk? Az elmúlt évek során az összes paneltípusban megfordultunk már, különböző méretekben, így hozzávetőleges árajánlathoz az info@lakasvillanyszerelo.hu email címen tudsz minket keresni.

Ide, ha a lakás paramétereit, az esetleges nagyfogyasztókat és a lakás címét leírod, egy nagyságrendi árral tudunk szolgálni.

Egyénre szabott, díjmentes árajánlatért pedig keress minket a 06 20 483 7663 - as telefonszámon, vagy töltsd ki ezt az űrlapot és mi felvesszük veled a kapcsolatot!


Panelvillanyszerelés árak

De mégis mennyibe kerül ez neked?

Ha hozzávetőleges értéket szeretnénk kapni egy panellakás villanyszerelésének árát illetően, akkor a legegyszerűbb, ha a létesítendő kiállások (konnektorok, kapcsolók és lámpák) darabszámát vesszük alapul. A kiállásokért átlagértéken 15.000 - 18.000 forintot fizettek a megrendelőink panellakásokban, ezt az összeget kell megszorozni a kiállások darabszámával! Fontos tisztázni, hogy ez egy hozzávetőleges értéket képvisel, a pontos árajánlat ettől eltérhet. Pontos árajánlat kiállításához felmérés szükséges, mely díjmentes!

Két példa a múlt évből a panelvillanyszerelés árát tekintve:

1. A XIX. kerületben járunk, gyárilag csövezett panellakás, 59 négyzetméter nagyságú. Anyagdíjjal, valamint munkadíjjal együtt 763.600 forintnyi költséggel kellett számolni a tulajdonosoknak.

2. Budaörsön egy gyárilag süllyesztett kábelezéssel készült, 73 négyzetméteres panel villanyszerelése pedig anyaggal együtt 952.400 forintba került.