Cikkek

Villanyszerelő Budapesten rövid határidővel, korrekt árakkal

Budapesti villanyszerelő

Villanyszerelő Budapesten rövid határidővel, korrekt árakkal

Egy jó villanyszerelő szakember megtalálása Budapesten és környékén is igazi kihívás lehet, a leterheltség, a hónapos várólisták az időpontra ki nem érkező szakik hamar elveszik az ember kedvét.

De a villanyszerelési munkálatokat, korszerűsítést nem érdemes halogatni vagy házilag elvégezni! Legyen szó kisebb meghibásodásokról, elektromos hálózat bővítésről vagy egy új építésű ház villanyrendszerének megtervezéséről, fontos, hogy azt megbízható szakember tervezze és kivitelezze számunkra.

Hogyan tudunk neked ebben segíteni? Milyen szolgáltatásoka nyújtunk? Ezekre válaszolunk most!Miért érdemes ránk bízni a villanyszerelést?

A villanyszerelést nem szabad félvállról venni!

Egy nem hozzáértő önjelölt szerelő nagyobb gondot okozhat, mint amennyit a villanyszerelés árak megspórolása jelentené. Egy nem megfelelően kivitelezett munka a legrosszabb esetben akár lakástűzhöz is vezethet vagy nem kívánatos áramütést okozhat a ház lakóinak az elektromos készülékek használata közben.

Kisebb kellemetlenség, de egy nem szabványos szerelést a villamosbiztonsági felülvizsgálaton sem fogadják el, az újraszerelés pedig sok extra költséget jelenthet.

Mindenképp érdemes tehát szakemberre bízni a villanyszerelést, ez garantálja a biztonságos, minőségi munkavégzést. A szakszerűen elvégzett villanyszerelés biztosítja, hogy elektromos készülékeket üzembiztosan tudjuk használni, minden biztonságos legyen és logikusan, szakszerűen kivitelezett.

Emellett egy villanyszerelő nemcsak a megfelelő, szabványos, de az esztétikus kivitelezésre is törekedni fog, ami szintén fontos szempont.

Nem utolsósorban, a házilag elvégzett villanyszerelésre nem vállal senki garanciát, míg egy szakember által elvégzett munka esetében ebben biztosak lehetünk. Összességében sokkal biztonságosabb és esztétikusabb lesz lakókörnyezetünk, ha a villanyszerelői feladatokat mesteremberekre bízzuk a kétséges megoldások alkalmazása helyett.Villanyszerelő Budapesten - miben nyújt segítséget a Lakás Villanyszerelő?

Ha villanyszerelésre Budapesten vagy Pest megyében lenne szükséged, szeretnéd panellakásod elektromos hálózatát korszerűsíteni vagy felújítandó ingatlanod villanyhálozatát áthuzaloztatni, új építésű házadban a villanyhálózatot megterveztetni és kiviteleztetni, esetleg teljesítményt bővítenél, de akár egy villanytűzhely bekötéséről lenne szó, akkor mi segítünk neked!Díjmentes felmérés

Laikusként nehéz lehet eldönteni, hogy egy-egy villanyszerelési munkához mire is van pontosan szükség lakások, családi házak esetében: mennyi időbe telik majd, milyen költségekkel járhat.

Mi segítünk ebben a bizonytalan helyzetben: Budapest összes kerületében, sőt, Pest megye egész területén ingyen felmérjük a helyszínt.

Szakemberünk ilyenkor segít megtalálni a legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb megoldást a problémára. Elmondja tanácsait, majd közösen megbeszélitek, hogy villanyszerelési felújítás vagy kisebb javítómunka szükséges-e a házban, lakásban vagy sem.

Ez a találkozó nem jár semmilyen elköteleződéssel, de nagyban segíti, hogy tisztán láss a szükséges villanyszerelési munkák kapcsán. A helyszíni felmérést és a megbeszélteket követően egy díjmentes árajánlatot is összeállítunk, majd elküldjük ezt a költségtervezetet, hogy még jobban átlásd a munkával járó költségeket és előre tudj tervezni.Teljes körű vagy részleges villanyszerelési felújítás panellakásokban

A panellakások villanyvezetékezése ma – a legtöbb esetben – elavultnak számít.

Egy modern háztartás igényeit ezért már nem képesek kiszolgálni, szükség lehet a korszerűsítésre. Gondoljunk csak bele, mennyi elektromos készülékkel bővült a háztartás az elmúlt évtizedekben, mint például a klímaberendezések, szárítógépek, mosogatógépek, mikrohullámú sütők, kávéfőzők és rengeteg okoseszköz, mely gyakori töltést igényel. A korábbi vezetékezés nem erre az energiaigényre lett kapacitálva.

Felújítási szolgáltatásunk – az igényektől függően – falba süllyesztett vagy falon kívüli villanyszereléssel is kérhetők, szolgáltatásunk tartalmazza az alapszerelést, az elosztócserét és a szerelvények – villanykapcsolók, konnektorok, lámpatestek - felszerelését is.

Egy panellakás elektromos hálózatának teljes körű felújításakor az árajánlatba bekalkuláljuk az erős- és gyengeáramú kábeleket, előbbi a gépek betáplálását, utóbbi az internet és TV jelátvitelt biztosítja. Emellett beépítésre kerül egy új biztosítéktábla is a megfelelő mennyiségű kismegszakítóval, illetve szükség esetén a csengő. A korszerűsítéshez szükséges kábelcsatorna, vezetékösszekötő elemek és a kábelek visszajavításához szükséges anyagok is tartalmazzák az árat, sőt, a szerelvények felszerelési díja is.Új és felújítandó családi házak teljes villanyszerelése

Akár felújítandó házba költöznénk, akár egy viszonylag jó állapotú használt lakást vettünk, akkor is minden esetben érdemes a villanyhálózatot átnézetni, állapotfelmérést végeztetni egy szakemberrel. Egy frissen vásárolt ingatlan mindig tartogathat meglepetéseket, ne akkor szembesüljünk ezzel, amikor már felkerültek az új burkolatok és ki is festettünk. Sok extra idővel és költséggel jár, ha ezek után kell hozzányúlni például a vezetékekhez.

Felújításkor az alábbi tevékenységeket végzi el a Lakás Villanyszerelő csapata – az ügyfél igényeire szabva:

  • Díjmentes felmérés és árajánlatkészítés
  • Hálózati tervkészítés, tervezés
  • Falbontás és az új kábelek bevezetése, fizikai kivitelezés
  • Újravezetékelés, meglévő csövezés esetén
  • A biztosítéktábla, lakáselosztó cseréje, felszerelése,
  • A szerelvények felszerelése (pl. konnektorok, kapcsolók, lámpatestek)

Ha most építkezünk, akkor is szükségünk lesz egy profi villanyszerelőre, aki igényeinknek és a szabványoknak megfelelően megtervezi a ház villanyrendszerét: megfelelően felosztja az áramköröket, elosztja a terhelést, a megfelelő mennyiségű és minőségű kismegszakítókat használja.

A jelenleg épülő házaknál mindig szükség van hivatalos tervrajzokra és pontos dokumentációra is, felelős műszaki vezetővel kell dolgozni és elektronikus naplót kell vezetni az építkezés minden fő mozzanatáról.

Ebben az esetben is elengedhetetlen a megfelelő képesítéssel rendelkező villanyszerelő szakember megbízható munkáját igénybe venni!Teljesítménybővítés, mérőhelyszabványosítás

Hogyan érezzük fogyasztóként, hogy ingatlanunkban eljött az amper bővítés ideje? Amikor már lépten-nyomon “lecsapja az áramot” néhány egymással párhuzamosan működő háztartási gép.

Ilyenkor nem az a megoldás, hogy kisakkozzuk, éppen mikor melyiket használjuk… A villanyhálózat bővítésével többé nem lesz ilyen gondunk. Kiemelten fontos, hogy ezt is regisztrált villanyszerelő végezze el, hiszen az áramszolgáltató is ezt várja el.

Ez azt jelenti, hogy egy olyan szakvizsgával és engedéllyel rendelkező szakemberre lesz szükségünk, aki tisztában van az aktuális szolgáltatói előírásokkal és rendelkezik a mérőhelyi munkálatok elvégzéséhez szükséges jogosultságokkal.

Ebben az esetben a fővezetékcsere és a mérőhelykialakítás, vagy áthelyezés szakszerű elvégzése is a munkánk része. Jó tudni, hogy teljesítménybővítéskor az áramszolgáltató felé is lesz némi költségünk, de kollégáink ezt is részletesen ismertetik, hogy ne érjenek senkit meglepetések.Apróbb villanyszerelési munkák, elektromos gépek bekötése

A mindennapokban adódhatnak olyan kisebb villanyszerelési munkálatok, melyekre gyorsan van szükség, de 1-2 óra alatt el is végezhetők, amelyekre igyekszünk gyorsan reagálni. Ez lehet egy-egy meghibásodott szerelvény – például konnektor, lámpa, kapcsoló – cseréje, vagy egy villanytűzhely bekötése. Ebben is segítünk!Miért érdemes a Lakás Villanyszerelőt választanod?

  • Több éves tapasztalat és több száz elégedett ügyfél. Professzionális, tapasztalt szakemberekként állunk rendelkezésedre. A mai világban egyre nehezebb megfelelő szakembert találni, de csapatunk profi, megbízható, pontos munkavégzésében mindig bízhatsz. Korábbi ügyfeleink tapasztalatait, visszajelzéseit bármikor megtalálod Facebook oldalunkon. Szereplünk a villanyszerelői nyilvántartásban, így hivatalosan is elvégezhetjük egy új ház teljeskörű villanyrendszerének megtervezését és kiépítését.
  • Garanciát vállalunk. Sok olyan történetet hallunk a mindennapokban, amikor a munkát elvégző szakember hirtelen eltűnik, egy esetleges kérdés vagy meghibásodás kapcsán már nem elérhető. Mi a Lakás villanyszerelésnél felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért, elérhetők maradunk! Sőt, mindezt hivatalos garancia formájában is vállaljuk.
  • Költséghatékonyságra törekszünk. A házilag elvégzett villanyszerelések sokszor nagyobb bajt okoznak, mint amennyit megspórol vele az ember, ráadásul rendkívül baleset- és tűzveszélyesek is lehetnek. De mit tehetünk, ha több hónapnyi várakozási idővel és borsos árakkal szembesül egy árajánlat kéréskor? A Lakás Villanyszerelőnél kiemelten fontos, hogy a lehető legköltséghatékonyabb, minőségi, garanciális munkát végezzük el, melyre nem kell hónapokat várni!
  • Díjmentes helyszíni felmérés. Számunkra fontos, hogy az első díjmentes helyszíni felméréskor az ügyféllel közösen átbeszélve találjuk meg a lehető legjobb megoldást a problémákra, majd egy ingyenes árajánlatban összegezzük azt. Így könnyen tudsz dönteni a villanyszerelési munkák elvégeztetéseről.


Hogyan kereshetsz fel minket?

Díjmentes árajánlatért keress minket telefonon a 06 20 483 7663-as telefonszámon vagy töltsd ki ezt az űrlapot az adataiddal és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

Emailben is kereshetsz minket az info@lakasvillanyszerelo.hu-n, mi pedig 24 órán belül visszajelzünk!