Cikkek

Panellakás és családi ház villanyszerelés Szentendrén

Ha Szentendrén vásárolt panellakás villanyszerelését (akár a Füzes park, Vasvári vagy a Püspökmajori lakótelepen) vagy családi házad villamos hálózatának felújítását szeretnéd hozzáértő és megbízható villanyszerelőre bízni, akkor a legjobb helyen jársz.

 

 

Megbízható villanyszerelő Szentendrén

Csapatunk Szentendre egész területén vállalja panellakások és meglévő vagy új családi házak teljeskörű villanyszerelését ELMŰ ügyintézéssel együtt, melyre 5 éves teljeskörű garanciát vállalunk. Rengeteg villanyszerelő adja hasraütésszerűen vagy akár négyzetméterre számítva az árajánlatát, akár személyes találkozó nélkül is. Ez a mi csapatunknál elképzelhetetlen. Úgy véljük szükséges és nagyon fontos az igények felmérése és ezt legjobban a szóban forgó lakásban/házban lehet megtenni.

Ha a fentiek alapján felkeltettük érdeklődésed akkor van egy ajánlatunk! Díjmentes felmérés keretein belül megvizsgáljuk a szóban forgó panellakás, téglalakás vagy családi ház jelenlegi villanyszerelését, villamos hálózatát és átbeszéljük a jövőbeni igényeket, terveket. Ezeket a kérdéseket egyeztetjük a felmérés során és kiszámoljuk a számotokra legoptimálisabb és legolcsóbb megoldást. Ezután elküldjük neked a személyre szabott árajánlatot, mellyel már pontosabb képet kapsz arról, hogy hogyan is megoldható a villanyszerelési hálózat felújítása és, hogy ez mennyibe is kerül.

Ha szakszerű felmérésre és profi munkára van szükséged nincs más dolgod csak kitölteni ezt a rövid kis űrlapot és mi felvesszük veled a kapcsolatot, vagy keress minket a megadott telefonszámon, email címen!

 

Villanyszerelési árak Szentendrén

Ha előbb a jelenlegi villanyszerelési árakra lennél kíváncsi, olvasd el, hogyan is alakulnak a villanyszerelési árak 2021-ben és 2022-ben.