Cikkek

Villanyszerelés Szentendrén

Ha Szentendrén vásároltál panellakást (akár a Füzes park, Vasvári vagy a Püspökmajori lakótelepen) vagy családi házat Szentendre más területein és nem vagy biztos benne, hogy a lakás vagy ház villanyszerelési hálózata megfelelő, a legjobb helyen jársz.

 Csapatunk Szentendre egész területén kínálja szolgáltatásait, melyre 5 éves teljeskörű garanciát vállalunk. Rengeteg villanyszerelő adja már hasraütésszerűen az árajánlatát, akár személyes találkozó nélkül is. Ez a mi csapatunknál elképzelhetetlen. Úgy véljük szükséges és nagyon fontos az igények felmérése és ezt legjobban a szóban forgó lakásban/házban lehet megtenni.

Ha a fentiek alapján felkeltettük érdeklődésed akkor van egy ajánlatunk! Díjmentes felmérés keretein belül megvizsgáljuk a szóban forgó panellakás, téglalakás vagy családi ház jelenlegi villanyszerelését, villamos hálózatát és átbeszéljük a jövőbeni igényeket. Ellenőrizzük, hogy a részleges felújítás is elegendő-e, vagy csak a lakás teljes átvezetékelése lehet megoldás. Ezeket a kérdéseket egyeztetjük a felmérés során és kiszámoljuk a számotokra legoptimálisabb és legolcsóbb megoldást. Ezután elküldjük neked a személyre szabott árajánlatot, mellyel már pontosabb képet kapsz arról, hogy hogyan is megoldható a villanyszerelési hálózat felújítása és, hogy ez mennyibe is kerül.

Ha szakszerű felmérésre és profi munkára van szükséged nincs más dolgod csak kitölteni ezt a rövid kis űrlapot és mi felvesszük veled a kapcsolatot, vagy keress minket a megadott telefonszámon, email címen!

Ha több információra van szükséged lakótelepi panellakásban vagy téglaépítésű lakásban végzett villanyszereléssel kapcsolatban, olvasd el a Villanyvezeték cseréje panelban - Panellakás és téglaház átvezetékelése cikket!

Ha családi házról van szó, akkor a családi házban végzett villanyszereléssel kapcsolatos cikk nyújthat segítséget.

Ha előbb a jelenlegi villanyszerelési árakra lennél kíváncsi, a Hogyan is alakulnak a villanyszerelési árak 2021-ben és 2022-ben cikket érdemes böngészned!